Proces de spalare

Procesul de desprăfuirePraful și nisipul din covor va fi înlăturat. Desprăfuirea este esențială deoarece covorul nu se mai îmbâcsește prin spălare.
De asemenea acest aparat are si functie de aspirare, astfel atunci cand covorul este introdus in apa pentru spalare, praful nu se transforma in namol.

Procesul de spălareSpalarea propriu zisa se executa cu un utilaj complex. Trenul automat de spălare cu 6 perii rotunde si o perie cilindrica care piaptana delicat covoarele.
Exista si posibilitatea ca in cazul unor covoare lucrate manual si foarte vechi, covorul sa se spele manual cu perii speciale si aspirator injectie – extractie.

Procesul de centrifugare al covoruluiUscarea covorului. Acest proces se face în 2 etape.
Prima este introducerea covorului în centrifugă, proces prin care este eliminată peste 90% din apa din covor. Centrifuga nu doar usucă covoarele, ci fixează culorile și permite clătirea aproape perfectă a covoarelor.

UscareCea de-a doua etapă este introducerea covoarelor într-un uscător, unde temperatura și umiditatea sunt controlate cu ajutorul unui computer.

Procesul de FINISAREA, ASPIRAREA, PARFUMAREAInainte de livrare are loc finisarea covoarelor, etapa in care covoarele se aspira din nou cu un aspirator puternic, dotat cu 3 motoare iar apoi se periaza manual cu perii special concepute sa elimine firele de par uman, scamele rezultate in procesul de spalare si alte impuritati.

AmbalareLa acest pas covorul este inspectat final, parfumat si ambalat in asa fel incat clientii sa se bucure de un covor ultra curat si parfumat
Call Now Button